SI EN DE

NOVICE

Vse novice

21.10. 2019
NOV PESKALNI STROJ ZA KONTINUIRANO PESKANJE PLOČEVIN IN PROFILOV

V naši novi proizvodni hali, ki meri 6500m2, smo vgradili avtomatski peskalni stroj, ki je namenjen za kontinuirano peskanje pločevin in profilov  ter tudi zvarjencev do širine 3000 mm. Nudimo storitve peskanje pločevin, profilov in zvarjencev do višine 600mm.

21.10. 2019
NOVA PESKALNA KOMORA ZA PESKANJE ZVARJENCEV

Kot novo pridobitev v naših novih prostorih imamo inštalirano veliko peskalno komoro za ročno peskanje. Dimenzije komore so 20 x 8 x 8 m, nosilnost transportnih vozičkov pa je 50 ton. Komora je namenjena za peskanje zvarjencev večjih dimenzij. Omogoča kvalitetno peskanje pri tem pa zagotavlja varno in okolju prijazno delo. Nudimo storitve peskanja velikih kot tudi manjših zvarjencev ali drugih izdelkov iz jekla.

21.10. 2019
NOVA PROIZVODNA HALA

V izgradnji je nova 6500 kvadratnih metrov velika proizvodna hala. V njej bo prostor za pripravo materiala, prostor za varjenje in sestavljanje velikih zvarjencev, prostor za obdelovalni center in končno montažo. Manjši del bo namenjen tudi skladišču. Vgrajena sta tudi že dvigala s skupno nosilnostjo 100 ton, peskalna komora in peskalni stroj.

18.10. 2019
Utorna vpenjalna miza za CNC horizontalne rezkalno-vrtalne stroje

Namen projekta je razviti podaljšano utorno vpenjalno mizo z možnostjo samodejnega izravnavanja vpenjalne površine za CNC horizontalne rezkalno-vrtalne stroje s premikajočo se mizo. Produkt je tržno zanimiv za uporabnike takšnih strojev, saj omogoča z relativno majhnim finančnim vložkom obdelavo obdelovancev, ki bi sicer zahtevali investicijo v večji in občutno dražji obdelovalni center. Projekt se izvaja v sodelovanju z Metalno Senovo d. o. o.

Višina celotnih stroškov operacije: 1.363.390,00 EUR; Višina sofinanciranja: 477.186,46 EUR.

Naložbo sofinancira RS in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si)


13.09. 2019
Razvoj e-orodij v Kovit projekti, projektiranje, izdelava in montaža kovinskih izdelkov, d.o.o.

Namen projekta je izboljšati elektronsko poslovanje podjetja za poslovanje na novih trgih ter s tem povečati mednarodno konkurenčnost podjetja.

19.08. 2019
Odprema hranilnikov vode v Maribor

Dne 19.8 in 20.8 je potekala odprema zadnjih dveh hranilnikov vode v družbo Energetika Maribor. Zadnja dva specialna transporta od skupaj petih izdelanih hranilnikih vode sta potekala v večernih urah.

STOPIMO V STIK
KONTAKTIRAJTE NAS

Vas zanima kaj več ? Vas zanima sodelovanje z nami? Pošljite nam elektronsko pošto.

info@kovit-projekti.si
REFERENCE
NAŠE ZADNJA DELA