SI EN DE

O NAS

NAŠE PODJETJE

Sedež podjetja KOVIT projekti, projektiranje, izdelava in montaža kovinskih izdelkov d. o. o. ali na kratko KOVIT projekti d. o. o. se nahaja v Trbovljah, na lokaciji obrtne cone Nasipi na naslovu Nasipi 50. Podjetje je v zasebni lasti.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2003 tako da imamo že dolgoletno tradicijo in bogate izkušnje na področju izdelave konstrukcij, večjih zvarjencev, delov strojev in naprav, tlačnih posod in mehanske obdelave.

Prvi večji mejnik podjetja je bilo leto 2008, ko smo zgradili prvo novo proizvodno halo, namenjeno izključno mehanski obdelavi večjih obdelovancev. V istem letu smo nabavili prvi večji CNC-obdelovalni center ter se tako pričeli razvijati v v ponudnika kompletnih rešitev na področju strojegradnje. Z izgradnjo novih proizvodnih hal v naslednjih letih ter s stalnimi investicijami v nove stroje in opremo v zadnjih desetih letih ter z nenehnim vlaganjem v razvoj in znanje naših zaposlenih smo postali eno od večjih podjetji v regiji.

V podjetju je zaposlenih približno 40 sodelavcev, v primeru večjih projektov pa v proces izdelave vključujemo tudi svoje stalne pogodbene podizvajalce.

Specializirani smo predvsem za izdelavo večjih zvarjencev in obdelovancev, strojnih delov, tlačnih posod, strojnih delov ter druge industrijske opreme. Proizvajamo tudi različne elemente hidromehanske opreme. Opremljeni smo za izdelavo zvarjencev teže do 50 ton in obdelavo obdelovancev do teže 20 ton. Večji delež prihodkov ustvarimo na tujih trgih.

Trenutno imamo za potrebe proizvodnje v štirih večjih proizvonih halah skupaj okoli 4.000 m2 pokritih površin z skupaj devetimi mostnimi dvigali ( proizvodnja hala 1 s površino 1.000 m2 in dvigali 2x5 ton, proizvodnja hala 2 s površino 1.000 m2 in dvema dvigaloma po 10 ton, hala za mehansko CNC obdelavo ( 700m2) in 20 tonskim dvigalom, ločen manjši prostor za proizvodnjo nerjavečih izdelkov in 3 tonskim dvigalom, prostor za barvanje z 10 tonskim dvigalom in hala za predmontažo in prevzeme ( 800 m2) z dvema dvigaloma skupne nosilnosti 20 ton.

Trenutno smo v vazi večje investicije, ki bo še izboljšala naše pogoje za delo in lahko bomo ponudili tudi večje, težje in zahtevnejše izdelke. Gradimo nove prostore za proizvodnjo in skladiščenje z dodatnimi 6.500 m2 pokritimi površinami in dvigali do 2 x 50 ton.

STOPIMO V STIK
KONTAKTIRAJTE NAS